Larm

Revir Sverige AB är din lokala områdespartner för Securitas Direct, Verisure

Vi säljer, installerar och utför service till våra kunder i Örebro Län som huvudområde men finns även i delar av Värmland, Västmanland, Västra Götaland samt Östergötland  där vi finns med kontor i Örebro.
Om du vill ha lokal kontakt med någon säljare eller tekniker i ditt område, är det bara att välja någon som finns under fliken Kontakt här ovan.

Verisure är Sveriges mest installerade hemlarm
Verisure ger dig ett professionellt övervakat inbrottslarm med kameradetektor för bildverifiering av larmorsaken samt fria väktarutryckningar. I larmpaketet ingår avskräckande larmdekaler som placeras på dörrar och fönster. Våra larmoperatörer håller hela tiden koll på ditt larmsystem och agerar direkt om någonting händer. Om larmet skulle gå tar kameradetektorerna omedelbart en serie bilder som skickas till larmcentralen. Operatören kan direkt avgöra vad som utlöst larmet och sätta in rätt åtgärd, som att t.ex skicka väktare eller brandkår.

Systemets uppkoppling till larmcentralen är mycket säker då det kan anslutas både genom bredband och GSM, samt via två centralenheter. Du kan också få ett skalskydd med bevakning av strategiska intrångspunkter med hjälp av dörr- och fönstermagneter. Ditt hem är i trygga händer medan du är borta, eller när du larmar på innan du går och lägger dig för kvällen.

Mer om smarta hem kan ni läsa om på Verisure´s egna hemsida  Verisure.se som alltid är uppdaterad med de nyaste produkterna och aktuella priser.

Snabbast rätt åtgärd!

Directenheten med inbyggd sirén fungerar som en fast telefon mellan larmcentralen och ditt hem.

Med hjälp av den kan larmcentralen snabbt få kontakt och vidta rätt åtgärd, det kan handla om att tillkalla räddningstjänst då någon skadat sig eller är i fara. Tack vare vår Directenhet kan larmcentralen vid ett inbrott avhysa obehöriga från platsen, vilket är en unik tjänst.Check box

Fördelar:

   • Snabbare och säkrare verifiering av orsak till larmet och rätt åtgärd kan vidtas direkt!
   • Ökad trygghet vid olyckor eller akut sjukdom
   • Tryggt för barn som är ensamma hemma, speciellt om fast telefon saknas i hemmet
   • Larmcentralen kan kommunicera med oinbjudna gäster

Fyll i kontaktuppgifterna så kontaktar vi dig inom kort

Jag vill veta mera om*

Namn*

Telefon(om du vill bli uppringd)

E-post*

Tillbaka till Startsidan